2012. július 21., szombat

Elmúlik...

borura....
"Egyszer egy indiai hercegnő az édesapjától
kapott gyűrűvel felkeresett egy hindu bölcset.
Azt kérte tőle, hogy véssen a gyűrűbe olyan
bölcsességet, mely a szomorú napokban vigasztalja,
a nehéz helyzetekben bátorítja,
a boldog időszakokban pedig óvatosságra inti.
A bölcs pár nap múlva visszaadta a gyűrűt.
Egyetlen szót vésett bele:

" ELMÚLIK"
...derü :)






...És tényleg...2 utunk is véget ért. De valahogy tudtam, hogy nem ez lesz az  utolsó utam Kubába. Szép emlékekkel megtelve, és jó sok kubai relikviával megpakolva visszautunk kálváriája megkezdődött.
padló...kártya
Az idefelé oly csábos bőrönd visszafelé még súlyosabb volt szegény barátnőmnek, így eszeveszett pakolás, de már rezignáltan, hiszen ami ide eljött, az haza is fog jönni, ha akarja a vámos csaj, ha nem...csak ő ezt még nem tudta, és azért bosszantott bennünket...mert amíg nincs becsekkolva az ember, addig nem tudja tovább intézni a kiutazáshoz szükséges 25 CUC letételét (erre mindenképp tartalékolj!!!), enélkül pedig nem mehetsz az útlevél ellenőrzésre!
művészet
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy a gépen hátra kérjél jegyet! Most volt lehetőségünk, amit nem is bántunk meg, mert amint megtelt a gép, lehetett látni, hogy 1-2 hely kimaradt most üresen...erre gyorsan le is csaptam egy ablak melletti 2 személyes helyre, így bár külön utaztunk a barátnővel (kb két sor választott el bennünket), de baromi kényelmesen, hiszen 2-2 helyet elfoglalva, gyakorlatilag még én is tudtam aludni, ami azért valljuk be nagy szó. És egyébként is, a visszaút éjjel történik, így hát tényleg nagyon kényelmes visszautunk volt. Hmmm Air Berlin, visszasírtalak ám! :)
művészet
...és mert most már jól csekkoltunk be Varaderon, így semmi gáz nem volt Dusseldorfban. Csak azt bántuk, hogy nem akkor zárták le a repteret a nagy hóesés miatt, amikor mi indultunk haza, vagy nem akkor tört ki az a fránya újzélandi porthányó tűzhányó, hogy nyertünk volna még 1-2 napot, hetet!
valaminek a termése
Az viszont mellbevágó volt, amikor kiléptünk Bécsben a repülőtérről, hogy sógoréknál milyen hideg van a karibi nyárból hazatérve...így szandikában Mikuláskor! :)
Josone park

Nem volt kérdés...a születésnapomat vagy a víz alatt, vagy pedig Santiago de Cubában fogom tölteni...és így is lett. Így esett meg az, hogy 3x is eljutottam Kubába!:)
Folyt. köv.... 
BOLDOG KARIBI KARÁCSONYT! :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése